miercuri, 6 ianuarie 2010

Barfa noastra cea de toate zilele

Totul consta in cum interpretezi.Evident nu exista nesimtire in sine.Stiu e mult mai usor sa ciripesti cate o barfulita calda la o cafea.Mult mai usor si mai comod.Nu am sa iau personal insultele indirecte,pentru ca stiu ca aceste manifestari nematurizate depind de foarte multi factori,nu doar de simpla mea prezenta si de faptul ca ma comport ca o nebuna uneori.Si asta pentru ca niciodata nu m-a interesat parerea altora,nu m-a scos nici o barfa din minti.Sunt sigura ca multi folosesc barfa ca pe o terapie.De pe urma lor le poate creste stima de sine,vazand cum altii gresesc mai mult decat ei.Mi s-a intamplat sa aud cele mai penibile barfe despre persoane apropiate,pe care ii cunosc si respect.Sunt convinsa ca multi barfesc asa cum altii fumeaza sau se drogheaza:aproape ca nu isi mai dau seama ce fac si,pe zi ce trece,au nevoie de doze tot mai mari pentru ca drogul sa-si mai poata face efectul.Asa ca uneori se intampla sa nici nu fie vorba de rautate,ci doar de obisnuinta sau plictiseala.Niciodata nu cred ca am sa ajung sa-i inteleg pe acesti oameni.

Ori pe scurt:nu ma intereseaza nimic altceva decat VIATA MEA!

3 comentarii:

  1. este bine că te interesează doar viaţa ta, dar crezi că alţii vor fi interesaţi doar de viaţa lor? eu zic că nu. şi atunci, trebuie să învăţăm să trăim cu asta. în fond, nu-i nimic rău.

    RăspundețiȘtergere
  2. E drept. Mereu isi va vara cineva coada in viata ta. Niciodata nu vei avea parte de neutralitate absoluta in cazul implicarii celor din jur. Si asta se intampla din doua motive: 1. Suntem oameni, iar din extensiunea acestui "supranume" reiese nevoia de a ne amesteca peste tot. 2. Nimic nu este absolut. ( totusi tind sa cred ca iubirea poate fi). Pana la urma superioritatea unui om este data de numarul de critici pe care multimea mediocra i le aduce.

    RăspundețiȘtergere
  3. Barfa ? Hmm , un lucru deranjant mai ales in "orasul" asta unde barfa e la nivel de olimpiade , totusi trebuie sa te doara in cot de ce zice lumea , si asa nu cred ca vrei sa ramai aici . Las-o sa curga , cu cat mai multa cu atat mai bine, cu atat mai multi invidiosi si dusmani vei avea . Dar nu trebuie sa-ti pese . De ce ? Fiindca nu te incurca cu nimic , si nu te ajuta cu nimic .

    RăspundețiȘtergere