miercuri, 20 iulie 2011

La dracu

De ce mi-e greu sa incep singura ceva ce ar fi trebuit sa fi inceput demult ? Calatorie fara ajutor,drum fara piedici,saritura fara avant.Pentru ca nimic nu e complet.Pentru ca ajung acasa si inca nu pot dormi.Singura.Si singurul adjectiv care ma caracterizeaza intr-adevar.Calatorie fara ajutor spre ce ? Tot spre mine.De ce am nevoie de cineva sa-mi descopere fericirea daca ea e in mine ? Ce e cu paradoxul asta idiot ? La dracu cu mitul androginului.La dracu,la dracu,la dracu,la dracu...

6 comentarii:

  1. ...viata este un sir de dezamagiri...ne amagim ca o sa fie bine...

    RăspundețiȘtergere
  2. din pacate asa e,dar nu vreau s-o iau asa..e foarte neplacuta starea asta,mai ales atunci cand vezi viata ca un sir de dezamagiri cum spui tu...

    RăspundețiȘtergere
  3. de ce ai nevoie de cineva ? pentru ca fericirea e cea mai frumoasa atunci cand o traiesti alaturi de cineva ! :X

    cum sa fii singura ?! e imposibil ! familie, rude, apropiati , prieteni, amici, de iubiti nu mai vorbesc.. cand te simti singura cauta pe cineva cu care sa vorbesti.
    cand singuratatea te urmareste, tu fii mai rapida :))

    RăspundețiȘtergere
  4. te poti simti singur chiar si inconjurat de o gramada de oameni,chiar si atunci cand vorbesti cu cineva..problema e atunci cand nu poti scapa nicicum de starea asta pentru ca esti prea constient de ea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca vrei sa scapi de starea asta in primul rand nu te mai gandi la ea... gandeste-te la orice altceva ce te-ar face fericita.. mai apoi vezi tu pe parcurs .
    sau incearca sa cunosti cat mai multi oameni... .. eu zic ca o persoana poate face diferenta :)

    RăspundețiȘtergere
  6. ai dreptate, monica.a...singur te poti simti oriunde, oricand. nu oamenii depind de tine, tu depinzi de oameni, deci daca acei oameni nu iti starnesc nici un interes, e clar ca ori cu ei, ori fara ei va fi la fel. deci poti sa zici ca te simti singura.

    RăspundețiȘtergere